reede, 30. jaanuar 2015

30. jaaunuar, Heie

Vestlus:




Eile räägitud Neptuni Orcuse vastasseis on jõuliselt toimima hakanud. Pikaajaliste seisudega harjub, märkame seda, kui toimub muutus. Tagantjärele, kui seis on möödunud, saame mälestustest teada, mis tegelikult toimus. 
Heiel on selline muutus, et magab kahes osas, öösel ja päeval. 
Unenägudes toimuv võib kesta kuid, võime saada väga ajamahuka info lühikese une ajal. Unenäoreaalsusest rääkides on raske leida õigeid sõnu ja mõisteid. Peale rääkimist vorm lahustub ja kuulaja peab looma oma vormi, mida elustama kuuldut, muidu pärast ei mäleta, mida räägiti- puudub oma vorm räägitule ja jutt jääb arusaamatuks. 
Neptuni Orcuse seis loob olukorra, kus sõnumite sisu ei jõua kohale, tekivad arusaamatused. Inimesed annavad sõnadele erineva tähenduse, kasutatakse termineid erinevas võtmes. Sel juhul isegi kui inimesed räägivad samal seisukohal olles, tekivad ikkagi möödarääkimised ja mittemõistmised. Selles nihkunud reaalsuses- küsige üle, küsige, mida mõeldi, laske täpsustada ja selgitada. Tehke seda rõõmsalt ja rahulikult, sest kõigil ongi erinev reaalsus. 
Häälestus v loits v maagiline vormel_ on nagu on, kui tuleb, siis tuleb, kui ei tule, siis ei tule, igal juhul on hästi!
Meie ühisväli on see, mida kõik ühiselt teadvustavad.
Arv 22 on väga jõuline arv, üks viis, kuidas tõlgendada maailma loomist. 
Heiel on tehtud kaart astro.com´is, kus on praegune seis näha. Orcus on Neitsis ja Neptun koos Veenusega on Kalades. Pikkade seisude puhul samastutakse ühe jõupoolega ja teine pool delegeeritakse välja, kellegi, millegi peale. Seal juures on ka Saturn, mis tekitab sekkuvat jõudu, mis ei lase uneleda. Orcus tekitab tunde, et midagi peab elust kaduma ja siis võib juhtuda, et vormide ärapühkimist lükatakse kellegi teise peale. Tehakse etteheiteid stiilis "Mis sa uneled seal", aga teisel on teine reaalsus. Märgake oma reaalsuseloomet, oma maailma seaduste loomet. Põrkudes teiste maailmadega, siis vähemalt uurige neid enne, kui hakkate sekkuma. Vaadake, kas suudate ennast ja teisi austavalt luua Meie´t. 
Suured jõud nõuavad eneseteadvust, see on nagu karussellil- oled kas serval ja ei näe midagi või oled keskel. Mina olen Mina- ütle seda, kui on tunne, et jõud kaob. Ära keskendu arusaamatule, vaid keskendu hingamisele. Peale Heie kuulamist võiks teha kümme sisse- väljahingamist, et tuua oma kese jälle endasse. 
Heie räägib, kuidas luua vahendeid ja räägib kividest :) 
Oh, ja siis on astroloogia, mida trükkida ei jaksa, aga kuulan huviga :)
Jah..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar