neljapäev, 29. jaanuar 2015

Halli varju päev. Heie vestlus 27.jaanuar.

Oh, päev, päevake... Varahommikust alates negatiivne info. Mured, mured. Ja huvi minu murede vastu ka. Ma olen vilets vastaja. Üks terviseprobleem on, mida ma olen püüdnud mõista, aga noh... targemaks pole saanud. Ja selle üks-ühele jagamine on loonud olukordi, kus kuulen õpetusi, mida õpetuste jagaja ise kindlasti peakski järgima, aga mind väga edasi ei vii. Vaatan nüüd asju tagurpidi- millist nõu ma olen ise andnud? Ehk on vastus hoopis seal... Veidi pärast keskpäeva olin juba kodus ja siin laabub kõik rahulikult :) Selleks kodud ongi :)

Täna on aega rohkem ja otsustasin, et kuulan kaks vestlust järjest. Paraku jääb siis 28. tekst vahele, aga miskipärast oli tunne, et nii on õige. Eks ma seda vahepealset kuulan siis homme :)

27. jaanuari video:


See on üks väga sügav ja mõtestatud Lubaduste Loeng. 
Lubadused jagunevad ajalisteks ja ajatuteks. Ajalised- nt luban hoolitseda mingisuguse objekti eest, nt maja,  et see kestaks jne. See lubadus annab lisaväe. Loodusjõudusele on antud käsklus ja lubadus kehtib ka siis, kui hing lahkub. Uues elus võib maja hoidja hakata arheoloogiks, et saaks ikka lubadust pidada. Neist lubadustest saab lahti lasta. "Stop! Mina loojana seda loomisliini enam edasi ei vii!" Suhetest- paljud laulatavad ja lubavad igavest armastust, kus just see konkreetne teadvus on seotud minuga. Seda soosib ka kiriklik rituaal. Tulemuseks võib olla see, et neid lubadusi on palju antud ja kui lubatud objektidele tekib sama elu- ja ajaruum, siis võib elustuda kümneid lubadusi, mis on seotud partnerlusega. Kui neid suhteid üritatakse jätkata kõigiga korraga... See energiakogum, mis meid seob kellegagi, näitab, et meil on ühiselt loodud loomisruum ja ja oleks vaja mõelda, kas ma olen nõus jätkama seda loomisliini. Välja astumiseks tuleb teadvustada antud lubadus või nende rida. Praegu need vanad lubadused võivad jõuliselt esile kerkida. 
Lingvistika- kannatuse kaks tähendust :) 
Elu mõte ei ole konkreetsete tegude tegemine, vaid nende tegemine teatud viisil. 
Eetikapõhised lubadused nagu olla aus, arvestada kõigiga.. kohe kui ta sellest lubadusest eemaldub, need loodusjõud toimivad nii, et see on kohe tunda. Nii mõni saabki varastada ja valetada, aga mõni mitte. 
Pythagorase koolid ja vaimne puhtus..Budistlikud koolid ja koolkonnad. Need õpilased on nüüd maailmas laiali ja püüavad mõista, kas lubaduse pidamine ikka on tänapäeval mõistlik. 
Tarkuse jagamine. Ühisväli. Õpetuste moonutused. 
Maailma kõige mustemad teod tehakse kõige puhtamast valgusest. 
Siis on ülevaade sellest, kuidas Pluuto sünnikaardis annab arenguks võimalusi. 
Pluuto seisude ajal on nii, et mida üksikumaks jäädakse, seda raskem on- otsige abi! Jagage seda, mis hinge peal on. Ühiselt ehk saadakse abi. Kiirabi korras saab Heiet kõnetada Skype´s, kui on vaja vana uskumust vabastada, siis teetatervendusega saab aidata ja see võtab minuti või kaks. (Castaneda taotluse-tehnika). Tasu on kas annetuslik või enesearengu ühik- samaväärne tegu kellelegi teisele, et asi läheks edasi :) 

Ja tänane loeng on siin: 

Neptuni ja Orcuse vastasseis ja Uraani ja Pluuto kvadraat jäävad meid nüüd saatma järgmisteks nädalateks. Kalad, Ambur, Neitsi ja Kaksik - ristile lisab väge Saturn Amburi alguses. Sünnikuu aktiveerumine taevas liikuva transiitse Kuuga... Kuu kõvad ja pehmed ajad- neist annavad märku ka juuksed, kas on pehmed või mitte :) Ühtedel aegadel jäävad söed tükkideks, teistel aegadel põlevad puud hästi peenikeseks. Marsi seisude põhjal peaks tööplaane tegema kaheks aastaks. 
Enesetunne praegu sõltub sellest, kas mu enese keskpunkt on paigas, et ei ürita kedagi panna looma enda elu, ega ei sekku teiste ellu. Piirid kipuvad kaduma ka alkoholi ja uimastiteta, oled nagu siil udus. Tänu Orcuse mõjule, mis on sarnane Pluuto omale, kaob pinnas ka ära. Neptuni seisude puhul on kõik väga segane või väga selge. Vaatame nina ette, on udune, vaatame kaugemale, on selge. Piirideta ollakse selles meeleseisundis, mis piiride kukkumisel on- õnnelikkuse seisund, mureseisund, rõhutus, segadus- kõik kestab pikalt, nagu läheks kelguga edasi.. Ega peale teadvustatud meditatsiooni muu ei aitagi. Mõistetakse ennast valesti ja ka teisi valesti. Samal ajal võivad välgatada väga selged nägemused. Ja see kõik on samaaegselt. 
Heie ei taha üks ühele nõu anda, avaliku küsimuse puhul ehk vastab, kui võimaluse leiab. 
Unedes tuleks märgata lagunemisi või midagi, mis vajaks uuesti tegemist v teisendamist. 
Kui meil on inimsuhetes arusaamatused, me toetume tihti selle, mida pole- ei saa, ei saa aru, ei helistanud jne. See loob kannatust, sest toetuda ei saa sellele, mida pole. 
Midagi uut teevad alati need, kes ei oska, sest nii õpitaksegi. 
Neptun võib täna välja tuua selle, kas meis on armastust. Kui pole, tuleta meelde, et igal hetkel hingad sisse Maa jumalikku armastust.
Too kese teiste pealt endale, avasta, kuidas endas murrad valgust nii, et see teistele mõjub. 
Neptuni ajal kaob reaalsustunne, kui me keskendume teistele. 
Maanduseks on vaja suhet Maaga, aga ehk ka mõne taevakehaga, nagu Heiel Päikesega. Neptun loob võimaluse luua neid otsesuhteid kõigega. Tere on maagiline sõna meie keeles, see tähendab, et olen valmis suhteks, energiavahetuseks, koostööks, loomisringiks. Tere avab, tänan, aitäh, sulgeb loomisringi. 
Neptun ja Veenus võimaldavad aja mitte märkamist, Must Kuu toob hingest välja sinna korjatud tumedaid varje, tulevad välja kõik need ei´d, millele me enam toetuda ei saa. 
Me ei ole kunagi üksi, me oleme ise kõik sulgenud ja loonud mustri, kus midagi on puudu. Märkamata seda, et on lugematu hulk võimalusi, mis on kättesaadavad. Külluslikkust on küll- meil on õhk, mida hingata, päikesevalgus, igal aastaajal on oma küllus, mida kasutada. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar